hoteli
promeni pozadinu
POGLEDAJTE NAŠIM OČIMA

Hoteli Srbija

Hotel Taš Beograd

Početna / Hotel Taš Beograd

Hotel Taš Beograd

Boutique Hotel Taš, 3 zvezdice se nalazi u centru Beograda i ima 18 soba, strukture dvokrevetne, junior apartmani i apartmani. Hotel Tas Belgrade nudi 2 bazena, saunu, parno kupatilo, usluge masaze, fitness salu i toplu kupku. Besplatan bežični interner i parking su gostima na raspolaganju. Sve sobe Hotela Taš Beograd su opremljene klimatizacijom, LCD TV sa kablovskim programom i minibarom. A la carte restoran i čuveni Belgrade night club čine takođe sadržaje Hotela Taš u Beogradu. Do čuvenih mesta po kojima je poznat noćni život Beograda, kao i centar grada sa muzejima, pozorištima i prodavnicama se od hotela Taš stiže prijatnom šetnjom od 15 minuta. Hotel Taš je udaljen 14 km od Aerodrom Nikola Tesla Beograd. Hotel Taš je pogodna lokacija za kraći ili duži boravak poslovnih gostiju i turista, zahvaljujući modernom spoju čistoće i udobnosti. Sobe su opremljene sadržajima i kvalitetom kategorije 5*. Apartmani su posebno nežno uređeni, naglašavajući najviši kvalitet materijala i opreme, kao i pastelnih boja i nežnog osvetljenja, uz detektor dima, sigurnosne brave, radni sto, TV sa satelitskim programom, direktnom telefonskom linijom, internetom brzog protoka i minibarom. Sve sobe Hotela Taš su modernog dizajna i poseduju I telefon sa međunarodnim pozivima, besplatan internet, TV, mini bar i sef. U hotelu Taš se služi engleski buffet doručak. Sobe Economy stila hotela Taš zauzimaju površinu od 14 m2 i opremljene su prostranim ležajem, polu-prozorima, samostalnim podešavanjem klimatizacije, ravnim TV-om sa kablovskim programom, minibarom, telefonom, internetom, ličnim sefom, sušačem za kosu, opremom za brijanje i tušem. Sobe Poslovnog stila su površine 18m2 i opremljene udobnim prostranim ležajem, odnosno razdvojenim ležajevima, poluprozorima, samostalnim podešavanjem klimatizacije, ravnim TV-om sa kablovskim programom, minibarom, telefonom, internerom, ličnim sefom, sušačem za kosu, opremom za brijanje, tušem ili kadom.

Hotel Taš Beograd ima mali wellness prostor, površine oko 300 m2, koji obuhvata finsku saunu, parno kupatilo sa mirisnim biljem, kneipp kupku i vodeni masažer. Ovde se nalazi i prostor za relaksaciju i solarijum za celo telo. Masaže i aromaterapija su na raspolaganju u dve prostorije, te gosti koji borave u Hotelu Taš mogu uživati u masažama i fango pakovanju u posebnom spa prostoru, sa parnim kupatilom i tušem. Mala fittness sala je opremljena raznovrsnim kardio opremom i tegovima.

Sadržaji hotela Taš Beograd – usluge pranja i peglanja odeće, VIP sala, posluženje doručka u sobi, menjačnica, najam bicikla, poliranje obuće, najam vozila, rezervacija turističkih programa, fax, kopiranje, bankomat, nošenje prtljaga, noćni klub-DJ, prevoz -uz doplatu, sportovi na vodi, bar, recepcija tokom 24 sata. Novinarnica, bašta, sobe za nepušače, smeštaj na prtljag, brza prijava i odjava, sigurnosni sef, zvučno izolovabne sobe, grejanje, klimatizacija, prostor za nepušače, restoran (à la carte), sunčana terasa.

Hotel Taš BeogradHotel Taš BeogradHotel Taš BeogradHotel Taš Beograd

Hotel Taš BeogradHotel Taš BeogradHotel Taš BeogradHotel Taš Beograd

Hotel Taš BeogradHotel Taš BeogradHotel Taš BeogradHotel Taš Beograd